Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

H Hurriyet κάνει «φέτες» την Ζαρούλια: Ιδού ο νεός Φύρερ της Χρυσής Αυγής

- Πώς γνωρίστηκε με τον Μιχαλολιάκο


Με την Ελένη Ζαρούλια, την νέα ηγέτιδα της Χρυσής Αυγής ασχολείται η τουρκική Hurriyet, η οποία την αποκαλεί «νέο Φύρερ» και την κατονομάζει «δεύτερη Εύα Μπράουν».

Σε δημοσίευμα της, η Hurriyet επισημαίνει πως η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου αποκαλείται «λοχίας Σουλτς» και τονίζει πως «η πρώτη πράξη της μετά τη σύλληψη του άνδρα της, ήταν να φτύσει έναν δημοσιογράφο που της έκανε ερωτήσεις και να τον χτυπήσει με την τσάντα της», ενώ αναφέρεται και στην απήχηση που έχει στα γυναικεία τμήματα του νεοναζιστικού μορφωατος, τα οποια την θεωρούν θεά.

Στη συνέχεια, η τουρκική εφημερίδα αναφέρεται και στο παρελθόν της, σχολιάζοντας: «Η κ. Ζαρούλια, σε πολύ νεαρή ηλικία,γράφει, είχε λάβει μέρος σε ακραίες εθνικιστικές και χουντικές οργανώσεις. Το 1987, ήταν ένα από τα πρώτα μέλη της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή ήταν, αναφέρει,  μία τρομοκρατική οργάνωση, της οποίας οι δραστηριότητες περιορίζονταν, τότε, στην «τουρκική εχθρότητα». Τότε γνωρίστηκε με τον κ.Μιχαλολιάκο και παντρεύτηκαν».Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...