Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Χιλιάδες ανήλικες «σκλάβες του σεξ» στην Τουρκία


Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία της τουρκικής μη κυβερνητικής οργάνωσης Sefkat-Der για την πορνεία στην Τουρκία, αφού όπως αποκαλύπτει η έκθεση, πάνω από 100.000 γυναίκες εργάζονται ως «σκλάβες του σεξ», οι μισές εκ των οποίων είναι κάτω των 14 χρόνων.

Η έκθεση αναφέρει ότι, εκτός από τις 3.000 «επαγγελματίες» πόρνες που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί σε 55 από τα 81 διαμερίσματα της Τουρκίας και τις άλλες 15.000 οι οποίες «εργάζονται υπό κυβερνητική επιτήρηση», υπάρχει και μια «ολόκληρη στρατιά αδήλωτων, άγνωστων και αβοήθητων» γυναικών οι οποίες «παρέχουν σεξ χωρίς αμοιβή είτε άλλου είδους ανταμοιβή για την παροχή ερωτικής υπηρεσίας».

Χιλιάδες φτωχές γυναίκες και κορίτσια από τις ανατολικές και νοτιοανατολικές επαρχίες της Τουρκίας, θύματα βιασμών από μέλη της οικογένειας τους, πνευματικώς καθυστερημένα παιδιά είναι «θύματα της πορνο-μαφιας» αλλά και «στενών οικογενειακών πρόσωπων», γράφει η έκθεση.

Όπως αναφέρει η Hürriyet, στην Τουρκία υπάρχουν ελάχιστα κέντρα παροχής υπηρεσιών σε γυναίκες ενώ υπάρχει πληθώρα δηλωμένων και μη «καταστημάτων εμπορικού έρωτα», σε αναλογία ένα κέντρο προς 441 «καταστήματα».


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...