Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Τουρκία: «Εκτέλεσε» τη γυναίκα του στη μέση του δρόμου και αυτοκτόνησε

Ο καυγάς του εν διαστάσει ζεύγους είχε οδυνηρή κατάληξη

Ένας άντρας, εξοργισμένος μετά τη διαμάχη που είχε με τη σύζυγό του, τράβηξε όπλο και την πυροβόλησε δύο φορές, τραυματίζοντας την θανάσιμα, ενώ στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Το περιστατικό συνέβη νωρίς την Πέμπτη κοντά στην περιοχή Καρατάς. Αφού ο 48χρονος Γκοζουμπιγιούκ Ρουστέμ νοίκιασε ένα αυτοκίνητο, κατευθύνθηκε προς την Άγκυρα, για να μιλήσει με τη σύζυγό του, Νιμέτ Γκοζουμπιγιούκ, με την οποία ζούσαν χωριστά τους τελευταίους έξι μήνες.

Παρέλαβε  τη γυναίκα του από την Αστυνομική Ακαδημία της Άγκυρας, όπου εργαζόταν ως μαγείρισσα, και πήγαν να δειπνήσουν.

Φεύγοντας, για κάποιο λόγο άρχισαν να αψιμαχούν μέσα στο αυτοκίνητο, με τον Ρουστέμ να προσπαθεί  να χτυπήσει τη γυναίκα του.

Η Νιμέτ πάλεψε για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χτύπησε πάνω σ' ένα διαχωριστικό.

Οι δύο τους βγήκαν από το όχημα, χωρίς να έχουν τραυματιστεί και η Νιμέτ προσπάθησε να ξεφύγει, δεν γλίτωσε όμως από τις σφαίρες του συζύγου της.

Η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της επι τόπου, ενώ ο δράστης της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...