Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Σπεύδει ο Ερντογάν στο Ρεϊχανλί

English: Turkish politician Kemal Kılıçdaroğlu...
Kemal Kılıçdaroğlu  (Photo credit: Wikipedia)
Επισπεύδει και άλλο την επίσκεψη στο Ρεϊχανλί  ο Τούρκος Πρωθυπουργός κ Ερντογάν μετά την σφοδρή επίθεση που του έκανε τις προάλλες ο Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου  (Kemal Kılıçdaroğlu) επειδή δε έχει επισκεφθεί την πόλη όπου έχασαν την ζωή τους 51 άτομα από τις εκρήξεις παγιδευμένων αυτοκινήτων.

Αρχικά, μετά την επίθεση του Αρχηγού του CHP,  ανακοινώθηκε ότι ο Τούρκος Πρωθυπουργός κ.  Ερντογάν θα μεταβεί στο Ρεϊχανλί, στις 30 Μαΐου.

Ομως φαίνεται ότι η κριτική <<έτσουξε>> και τώρα ανακοινώθηκε, από τον εκπρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, κ. Χουσεΐν Τσελίκ, ότι η ημερομηνία άλλαξε και ότι αντί στις 30 Μαΐου, θα μεταβεί στο Ρεϊχανλί, 5 μέρες νωρίτερα, στις 25 Μαΐου (αύριο Σάββατο).  Ο κ. Ερντογάν έβαλε στο πρόγραμμα  να επισκεφθεί τις οικογένειες αυτών που έχασαν τη ζωή τους από τις εκρήξεις, στις 11 Μαΐου, για να τους συλλυπηθεί, καθώς επίσης και τους τραυματίες, που νοσηλεύονται ακόμα στα νοσοκομεία. Ο κ. Ερντογάν θα ενημερωθεί από τους αρμοδίους για τις έρευνες και τις ανακρίσεις που διεξάγονται για το θέμα. Λέγεται ότι ο κ. Ερντογάν θα στείλει σκληρό μήνυμα στον Άσαντ από την περιοχή των συνόρων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...