Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Με Άντζελα και Γαρμπή η "τουριστική"απόβαση των Τούρκων στη Μύκονο!

Η τουριστική «εισβολή» των Τούρκων στην Ελλάδα, ξεκίνησε καθώς την Κυριακή είναι το Μπαϊράμι των Μουσουλμάνων και μέχρι την Τετάρτη είναι επίσημη αργία. Έτσι οι γείτονες μας προτιμούν να επισκεφθούν την χώρα μας που σε κάποιες περιπτώσεις είναι και φθηνή και διαφορετική για τους γείτονες.

Το βράδυ του Σαββάτου μόνο ένα κρουαζιερόπλοιο της τουρκικής εταιρείας ETS έφερε 768 Τούρκους τουρίστες στη Μύκονο. Οι δρόμοι της Μυκόνου είναι γεμάτοι με τούρκους τουρίστες.
.
Η ETS, με διαφημίσεις σε ολοσέλιδες καταχωρήσεις σε τουρκικές εφημερίδες διαφημίζει τα κρουαζιερόπλοια της όπου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τραγουδούν η Άντζελά Δημητρίου και η Καίτη Γαρμπή!

Στη Μύκονο δυο τουρκικές αεροπορικές εταιρείες η AtlasJet και η Borajet πραγματοποιούν πτήσεις από την Κωνσταντινούπολη στη Μύκονο.
Στην παράλια της Ελιάς στη Μύκονο, υπάλληλοι της παραλίας μας εξηγούν πως «έρχονται Τούρκοι τουρίστες που ανοίγουν σαμπάνιες και πληρώνουν 500 Ευρώ για ξαπλώστρα και σαμπάνια είναι από τους καλύτερους μας πελάτες».
Η θρησκευτική γιορτή των Τούρκων έχει γίνει τουριστική «γιορτή» για τον ελληνικό τουρισμό. Καθώς και τα νησιά του ανατολικού Αιαγίου έχουν πλημμυρίσει με Τούρκους τουρίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...