Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Τα δάκρυα του Ερντογάν για τους νεκρούς της Αιγύπτου

Ο Τούρκος πρωθυπουργός είπε ότι το γράμμα τον έκανε να σκεφτεί τα δικά του παιδιά με τα οποία δεν περνά πολύ χρόνο, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του


Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το σκληρό πρόσωπό του, όμως στην τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μας έδειξε την ευαίσθητη πλευρά του όταν ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής στο κανάλι Ülke TV.

Αφορμή στάθηκε το συγκινητικό γράμμα ενός πατέρα από την Αίγυπτο, η κόρη του οποίου φέρεται να σκοτώθηκε από τις αιγυπτιακές δυνάμεις.

Αφού είδε το βίντεο με ηχογραφημένο το σπαρακτικό γράμμα του ανώτερου στελέχους της Μουσουλμανικής Αδελφότητας Μοχάμεντ Αλ-Μπελτάγκ για την κόρη του Άσμαα, ο  Ερντογάν έμεινε σιωπηλός για λίγα λεπτά και στη συνέχεια δάκρυσε, φανερά συγκινημένος.

Όπως εξήγησε το γράμμα τον άγγιξε πολύ και τον έκανε να σκεφτεί τα δικά του παιδιά με τα οποία δεν περνά πολύ χρόνο, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του.

«Δεν έχω χρόνο να μοιραστώ με τα παιδιά μου. Γυρνάω σπίτι περίπου στις 2 τη νύχτα και μου λείπουν. Είδα τα παιδιά μου στο γράμμα του Αλ-Μπελτάγκ», είπε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...