Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

Σεμινάρια για την Ιστορία και τον Πολιτισμό των Ρωμιών της Πόλης

Η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών διοργανώνει κύκλο σεμιναρίων για την Ιστορία και τον Πολιτισμό των Ρωμιών της Πόλης.
Η παρακολούθηση των σεμιναρίων από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται ταυτόχρονα σε δύο κατηγορίες:
α) Παρακολούθηση με εκπόνηση εργασίας στο δεύτερο μέρος του κύκλου σεμιναρίων, η οποία θα παρουσιαστεί στο κοινό εφόσον εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή.
β) Απλή παρακολούθηση.
Στην περίπτωση (α) ένας αριθμός των παρακολουθούντων που θα προκριθούν με βάση τις επιδόσεις τους,  θα συμμετέχουν σε «Θερινό Σχολείο» που θα οργανωθεί από το Δ.Σ. της Οι.Ομ.Κω και θα συμπεριλαμβάνει επίσκεψη στα ιδρύματα της Πόλης.
Σε όλες τις περιπτώσεις, και εφόσον υπάρξει παρακολούθηση και συμμετοχή σε πάνω από 80% των σεμιναρίων, θα χορηγηθεί αντίστοιχη βεβαίωση.
Η Οργανωτική Επιτροπή των Σεμιναρίων συνίσταται από τους: Αιμιλία Θεμοπούλου (Αν. Καθ. ΕΚΠΑ), Μάρω Μαυροπούλου (Λέκτορας ΕΚΠΑ), Αιμιλία Ξανθοπούλου (Επιστ.  Συνεργ. ΕΚΠΑ), Ελίζα Φερεκύδου (Δρ. Βιολογίας, Επιστ. Συνεργ. ΕΚΠΑ) και Νικόλαος Ουζούνογλου (Καθ. ΕΜΠ).
Η διδασκαλία των σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί από διαπρεπείς καθηγητές και ερευνητές από την Ελλάδα ή το εξωτερικό.
Τα σεμινάρια θα διεξάγονται στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών στην Αθήνα, ημέρα Πέμπτη απόγευμα ενώ ο προβλεπόμενος χρόνος πραγματοποίησης των σεμιναρίων είναι  από τα μέσα Νοεμβρίου 2012 έως τον Μάιο 2013. Στην περίπτωση ενδιαφερομένων που κατοικούν εκτός Αθηνών,  θα δοθεί υπό ορισμένες προϋποθέσεις, η δυνατότητα παρακολούθησης των σεμιναρίων μέσω διαδικτύου με ειδικά πιστοποιημένη σύνδεση.
Αίτηση μέχρι την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012.
Για το αναλυτικό πρόγραμμα και την αίτηση επικοινωνήστε στη: nnap@otenet.gr

 grtrnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...