Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Uni Systems: Ίδρυση θυγατρικής εταιρείας στην Τουρκία

Τη στρατηγική τους συνεργασία μέσω της ίδρυσης της Unisystems Türk Bilgi Teknolojileri AS ανακοίνωσαν οι εταιρείες Uni Systems, μέλος του Ομίλου Quest, και η BIS, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των Χρηματοοικονομικών προϊόντων λογισμικού και υπηρεσιών στην Τουρκία τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Uni Systems συμμετέχει στη νέα εταιρεία με ποσοστό 80% και η BIS με το υπόλοιπο 20%. Η λειτουργία της εταιρείας θα αρχίσει τον Οκτώβριο του 2013 και η βασική δραστηριότητά της θα καλύπτει τον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα, καθώς και τον τομέα τηλεπικοινωνιών.

«Με την ίδρυση της νέας θυγατρικής μας εταιρείας στην Τουρκία κεφαλαιοποιούμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Uni Systems, η οποία προκύπτει από τα πενήντα χρόνια εξειδίκευσής μας στη Πληροφορική», δήλωσε ο Γιάννης Λουμάκης διευθύνων σύμβουλος της Uni Systems και αντιπρόεδρος της νέας εταιρείας. «Η επένδυση αυτή, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα της στρατηγικής μας για περαιτέρω επέκταση της Εταιρείας στο εξωτερικό. Είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι που ο στόχος που έχουμε θέσει τα τελευταία χρόνια για τη διεθνοποίηση και διεύρυνση των δραστηριοτήτων μας, επιτυγχάνεται σταθερά».

Η έδρα της νέας εταιρείας βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και η διοίκησή της θα έχει μικτό σχήμα, με πρόεδρο ΔΣ και διευθύνουσα σύμβουλο τη κυρία Ülkü Ünal. Παράλληλα, στελέχη της Uni Systems θα τεθούν επικεφαλής βασικών λειτουργικών θέσεων.

Η δραστηριοποίηση της Uni Systems στην Τουρκία, μια χώρα με οικονομική και τεχνολογική ανάπτυξη, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τη στρατηγική επέκταση της εταιρείας στις αγορές της Βορειο-Ανατολικής Ευρώπης και των χωρών της Κεντρικής Ασίας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...