Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Hurriyet Dailynews: Οι Τούρκοι βοηθούν τον ελληνικό τουρισμό


Το γεγονός ότι οι γείτονες συρρέουν στα ελληνικά νησιά δίνοντας τελικά "ώθηση" στον τουρισμό της χώρας μας τονίζει σε δημοσίευμά της... η γνωστή τουρκική εφημερίδα στην ηλεκτρονική της μορφή.

Πιο χαμηλές τιμές σε καταλύματα και φαγητό κάνουν το ταξίδι στα ελληνικά νησιά πιο δελεαστικό, με τους τούρκους τουρίστες να συρρέουν με κρουαζιερόπλοια για να κάνουν εκεί τις διακοπές τους.

Οι υπεύθυνοι για τις κρουαζιέρες περιμένουν5.000 τουρίστες να επισκεφτούν τα ελληνικά νησιά αυτό το καλοκαίρι με τα τουρκικά πλοία να αναχωρούν από 10 διαφορετικά λιμάνια της χώρας.

Οι Τούρκοι, οι οποίοι άρχισαν να βουτούν τα πόδια τους σε ελληνικά νερά αμέσως μόλις η Ελλάδα κατήργησε τη βίζα για όσους έχουν πράσινο διαβατήριο, έτρεξαν στα νησιά αποδεικνύοντας πόσο άχρηστα ήταν όλα αυτά τα τυπικά.

Η Τουρκία έγινε η χώρα με την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη αγορά στον χώρο χάρη στην ολοένα και αυξανόμενη ζήτησε για κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά, σύμφωνα με ειδικούς, οι οποίοι τονίζουνπόσο άλλαξαν όλα μετά την κατάργηση της βίζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...