Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Δ. Γκινοσάτης - Ε. Πολάτ: Χλιδάτος ελληνοτουρκικός γάμος στην Πύλο!

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται αυτές τις μέρες η Πύλος με αφορμή το μεγάλο ελληνοτουρκικό γάμο που θα γίνει σήμερα σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχής. Ο Έλληνας web developer Δημήτρης Γκινοσάτης και η κόρη του βαθύπλουτου επιχειρηματία Αντάν Πολάτ, Έντα θα ανταλλάξουν σήμερα το απόγευμα στις 7 αιώνιους όρκους πίστης και αγάπης.

 Όλο το εγχώριο και τουρκικό jet set θα βρίσκεται στο γάμο της χρονιάς του πολύ αγαπητού ζευγαριού και θα γιορτάσει μαζί με το Δημήτρη και την Έντα το ευχάριστο γεγονός. Ο τριήμερος εορτασμός ξεκίνησε χθες με το coctail party υποδοχής των καλεσμένων που έγινε στο Costa Navarino, όπου θα πραγματοποιηθεί σήμερα και ο γάμος του ζευγαριού.
Όπως αναφέρεται και στην ειδική ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί για τη διευκόλυνση των καλεσμένων που κατέφθασαν από Αθήνα και Κωνσταντινούπολη η γαμήλια τελετή θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 7 και αύριο θα διοργανωθεί από το πρωί ένα μεγάλο πάρτι στην παραλία του ξενοδοχείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των καλεσμένων αναμένεται να είναι ο νυν πρόεδρος της Γαλατάσαράι Ουνάλ Αγσιάλ με την Ελληνίδα δημοσιογράφο και σύντροφό του, Φανή Γραμματικογιάννη, οι οποίοι αυτές τις ημέρες απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά με την 50 μέτρων θαλαμηγό τους “Barbie”.
Όσο για τη γαμήλια δεξίωση και το party της Κυριακής, αξίζει να αναφέρουμε πως η σαμπάνια θα ρέει άφθονη, ενώ θα υπάρχουν εκλεκτά εδέσματα για όλους τους καλεσμένους. Μάλιστα, το μενού έχει σχεδιαστή με μεγάλη προσοχή, ώστε να ικανοποιηθούν οι προσκεκλημένοι και από τις δυο πλευρές.
Έρωτας σαν παραμύθι
Ο γαμπρός είναι ιδιαίτερα γνωστός στους ελληνικούς κοσμικούς κύκλους και προέρχεται από εύπορο περιβάλλον. Η οικογένειά του, μάλιστα, έχει στην κατοχή της εταιρεία παραγωγής πλαστικών.
Ενώ, η Εντά Πόλατ είναι η κόρη του επιχειρηματία Αντνάν Πολάτ που μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται και στον τομέα της ενέργειας και συγκεκριμένα διαθέτει αιολικά πάρκα στη Σμύρνη και συνεργάζεται με ομίλους της Αμερικής και της Ρωσίας. Πρόκειται για έναν από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους της Τουρκίας, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει και πρόεδρος της Γαλατασαράι, ενώ το 1999 ήταν και υποψήφιος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης.
Με την επιχείρηση των αιολικών πάρκων του πατέρα της, ασχολείται και η Εντά η οποία έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Brown των ΗΠΑ, όπου και γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Γκινοσάτη και ξεκίνησε ο μεγάλος τους έρωτας.
Εμείς να τους ευχηθούμε η ώρα η καλή!
Enhanced by Zemanta

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...