Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

ΣΕ ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ: Έδειραν γιο Τούρκου αξιωματούχου!

Επεισόδιο μεταξύ δύο Τούρκων και Ροδιτών σημειώθηκε προχθές τα ξημερώματα στην Παλιά Πόλη της Ρόδου με αποτέλεσμα οι πρώτοι να καταλήξουν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ροδιακή, ένας εκ των αλλοδαπών είναι γιος αξιωματούχου της Τουρκίας και βρέθηκε στη Ρόδο μαζί με έναν ομοεθνή του και δύο κοπέλες με τις οποίες διασκέδαζαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Παλιά Πόλη.

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής 8 Ιουλίου και για άγνωστες αιτίες (πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι αφορμή ήταν οι δύο κοπέλες που συνόδευαν οι Τούρκοι), ξεκίνησε ο καβγάς μεταξύ ενός Ροδίτη πελάτη του καταστήματος και των αλλοδαπών.

Τα «αίματα» άναψαν ακόμη περισσότερο όταν προς «βοήθεια» του Ροδίτη προσέτρεξαν άλλα δύο άτομα τα οποία «περίμεναν» τους Τούρκους να βγουν από το κατάστημα για να φύγουν. Εν μέσω της πλατείας Ιπποκράτους οι «ψιλές» έπεφταν … βροχή με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία και τελικά οι δύο Τούρκοι να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Μάλιστα ο ένας εκ των αλλοδαπών φέρεται να έχει σπασμένο χέρι και ο δεύτερος τραύματα στο πρόσωπο. Σημειώνεται πως επίσημα ανακοίνωση δεν έχει γίνει για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...