Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Έλληνας CEO σε ασφαλιστική της Toυρκίας θυγατρική της ERGO International

Διευρυμένα καθήκοντα θα έχει ο κ Θεόδωρος Κοκκάλας που αναλαμβάνει CEO της ERGO Τουρκίας από την 1η Μαρτίου 2012, όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση της ERGO International. Ο κ. Κοκκάλας θα διαδεχθεί τον κ. Akin Kozanolgu, ο οποίος πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί.
Από το 2004, ο κ. Θ. Κοκκάλας κατέχει τη θέση του CEO της ERGO Ελλάδoς, την οποία και θα διατηρήσει παράλληλα με την αντίστοιχη θέση στην ERGO Τουρκίας. Έχει σπουδάσει οικονομικά και νομικά, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Ανόβερου Γερμανίας και από το INSEAD στο Fontainebleau της Γαλλίας και διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο των ασφαλειών.
Ο κ. Andreas Kleiner, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ERGO International και υπεύθυνος για την Ασία και την Τουρκία, αναφερόμενος στον κ. Κοκκάλα δήλωσε ότι «είναι ένα διακεκριμένο και αναγνωρισμένο πλέον στέλεχος του ομίλου μας και ένας από τους πιο άξιους, ικανούς και επιτυχημένους CEOs. Τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει την ERGO στην Ελλάδα ως μια από τις πιο κερδοφόρες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στη χώρα, καταλαμβάνοντας σημαντικό μερίδιο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Με την εμπειρία και το υπόβαθρο που διαθέτει, είναι ο ιδανικός υποψήφιος να οδηγήσει την ERGO Τουρκίας, όπως και την ERGO Ελλάδος, σε μια επιτυχημένη πορεία. Είμαστε υπερήφανοι που ανήκει στο δυναμικό του ομίλου μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».
O κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, δήλωσε: «Η εξέλιξη αυτή με τιμά ιδιαίτερα, αλλά και δημιουργεί σημαντικά αυξημένες ευθύνες, καθώς η πρόκληση είναι μεγάλη σε μια αγορά με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, όπου η ERGO Τουρκίας κατέχει κυρίαρχη θέση. Ταυτόχρονα, θα δημιουργήσει οικονομίες κλίμακος με θετική επιρροή στην εξέλιξη και των δύο εταιρειών. Παράλληλα, σηματοδοτεί την ανάγκη διοικητικών προσαρμογών στην εταιρεία μας στην Ελλάδα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή συνέχιση της αναπτυξιακής και πετυχημένης της πορείας».
asfalisinet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...